• This classified was updated more than 1 year ago.

Gordon setter štěně s PP

Aktualizované:

Gordon setter - Velmi nadějná štěňata FCI s průkazem původu, zajímavého spojení, jenž zaručuje typické charakterové vlastnosti pro plemeno gordon setr. Již jen některá miminka jsou dostupná.
Rodiče jsou typickými představiteli plemene, s úžasným charisma, kteří mají přátelskou povahu, dobrý temperament, pyšní se mnoha výstavními a pracovními tituly. Také mají výborné zdravotní výsledky. A jsou to velcí komedianti.
Oba rodiče jsou tak příslibem zdravých potomků s výbornými pracovními i výstavními předpoklady. Jsou to několika násobní Kluboví Vítězové.
Otec: C.I.B. & C.I.E. multi CH Forester´s Ignotus Peverell of Dakmoor (Forester´s Devils Answer of Darkmoor & Voice of Forester´s Black Ivy)
Matka :Multi CH, Grand CH I´M Black Mamba Áres Šamarkan (Jasper Black Ivy & Ebony Pearl Ares Samarkan)
U štěňat je vysoký předpoklad nejen vloh pro práci (oba rodiče předávají lovecké vlohy svým potomkům tzn. skvělé vrozené vlastnosti), výborného zdraví, správného exteriéru, ale hlavně vyrovnaných a milých povah. Vhodná pro chov, výstavy, canisterapii, agility, pracovní využití, nebo jen jako super parťák, milý a zábavný rodinný společník.
Návykový mazel, který je s Vámi schopen jít na dlouhý výlet, pomáhat na zahradě, nebo klidně zevlovat na gauči u televize.
Štěňata jsou řádně vymazlená, socializovaná. Odchovaná v domě, k dispozici mají samozřejmě i zahradu. Zvyklá na běžný domácí ruch. Při odběru očkování, označení mikročipem, vybavení euro passportem a jsou pravidelně odčervována. Do začátku dostávají balíček. Naše certifikovaná, rodinná chovatelská stanice se řídí heslem-chov s láskou a respektem. Chovatelské a veterinární poradenství, chovatelský servis, písemná kupní smlouva a pomoc do budoucna z naší strany je samozřejmostí (pro nás i srdeční nutností). Miminka již mohou odcházet do svých nových super rodin. Cena na dotaz.
Více informací na našich webových stránkách http://www.aressamarkan.com nebo po telefonu +420 702 035 672 nebo +420 724 137 959

Kategória: Šteniatka na predaj
Preukaz pôvodu: S osvedčením o pôvode
Plemeno: Gordonský seter (006)
Poznámka k plemenu: Dlouhosrstý
Pohlavie: Pes
Dátum narodenia: 09.10.2022
Cena: V texte

Kontakt

Kontaktná osoba: Marta Ščudlová
Telefón: +420724137959
Stránka: http://www.aressamarkan.com
Miesto: Slavkov u Brna
Krajina: Česko

Slavkov u Brna

Kontaktovať používateľa

↑ Hore